Dostawa mięsa oraz wyrobów wędliniarskich.

  • Numer postępowania 165/DZZ/2019
  • Typ postępowania Postępowanie PZP
  • Tryb udzielania zamówienia Przetarg nieograniczony

    Uwagi

    Składanie wniosków / ofert w postępowaniach odbywa się w formie określonej w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia.

    Ogłoszenie

    Rodzaj zamówienia:
    Dostawy
    Szyfrowanie oferty:
    Tak
    Data składania wniosków/ofert/opracowań studialnych:
    2020-01-03 09:00
    Data otwarcia ofert/opracowań studialnych:
    2020-01-03 10:00
    Czy Zamawiający zamierza zastosować aukcję elektroniczną:
    Nie
    Publikacja w strefie publicznej:
    2019-11-22
    Termin zakończenia postępowania:
    2020-03-02
    Zaszyfrownanie (dodanie dokumentu lub zapisanie oferty)

    Nadaj dowolne, własne hasło, którym zostanie zaszyfrowana oferta oraz wszystkie załączone dokumenty.

    Uwaga! Zapamiętaj hasło - wymagane ono będzie przy ponownym złożeniu oferty oraz do jej podglądu.

    Jeżeli zapomniałeś hasła wycofaj i/lub usuń ofertę, co umożliwi Ci nadanie nowego hasła oraz ponowne wprowadzenie oferty do systemu.

    Tego hasła nie musisz podawać Zamawiającemu. Zamawiający do momentu otwarcia ofert nie ma wglądu do Twojej oferty.

    Opis:
    Wykonawca wypełnia JEDZ, tworząc dokument elektroniczny, korzystając z narzędzia ESPD. W przypadku wyboru tej opcji, Wykonawca nie musi załączać plików XML lub innych formatów. System automatycznie prześle wypełnione dane na Formularzu JEDZ do Platformy zakupowej Zamawiającego.
    Typ: *
    Załącznik: *

    Jednolity europejski dokument zamówienia (ESPD) jest oświadczeniem własnym na temat kondycji finansowej, zdolności i kompetencji przedsiębiorstwa na potrzeby postępowania
    o udzielenie zamówienia publicznego. Jest on dostępny we wszystkich językach UE i stosowany jako wstępny dowód spełnienia warunków wymaganych w procedurach udzielania
    zamówień publicznych w całej UE.

    Dzięki ESPD oferenci nie muszą już przedstawiać pełnej dokumentacji dowodowej i różnych formularzy stosowanych dotychczas w przetargach unijnych,
    co oznacza znaczne uproszczenie dostępu do potencjalnych zamówień transgranicznych.

    Od 18 kwietnia 2018 r. jednolity europejski dokument zamówienia jest przekazywany wyłącznie w formie elektronicznej. Kliknij w przycisk "Uzupełnij JEDZ"

    Dokumenty zamówienia

    Nazwa Opis Data publikacji Rozmiar pliku
    Dane kontaktowe 2019-11-22 11:21 -
    icon 3.xls Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia - Zadanie nr 1 2019-11-22 11:21 60 KB
    icon 3A.doc Wymogi technologiczne - Zadanie nr 1 2019-11-22 11:21 341 KB
    icon 3B.1.doc Wymogi technologiczne - Zadanie nr 2 2019-11-22 11:21 231 KB
    icon 3B.xls Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia - Zadanie nr 2 2019-11-22 11:21 35 KB
    icon 3C.1.doc Wymogi technologiczne - Zadanie nr 3 2019-11-22 11:21 165 KB
    icon 3C.xls Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia - Zadanie nr 3 2019-11-22 11:21 31 KB
    icon 4.doc Projekt umowy - Zadanie nr 1 2019-11-22 11:21 121 KB
    icon 4A.doc Projekt umowy - Zadanie nr 2 i 3 2019-11-22 11:21 125 KB
    icon SIWZ.doc Specyfikacja istotnych warunków zamówienia 2019-11-22 11:21 289 KB
    icon ogłoszenie o zamówieniu.pdf Ogłoszenie o zamówieniu 2019-11-22 11:21 174 KB

    Informacja o kwocie na sfinansowanie zamówienia

    Numer części Nazwa części Wartość brutto Data publikacji
    1 Dostawa wyrobów wędliniarskich, konserw i przetworów z mięsa czerwonego. 1 030 000,00 PLN
    2 Dostawa mięsa czerwonego, podrobów i tłuszczy zwierzęcych. 885 000,00 PLN
    3 Dostawa mięsa drobiowego świeżego. 535 000,00 PLN

    Dokumenty udostępnione

    Nazwa Opis Data publikacji Rozmiar pliku
    icon Informacja z otwarcia ofert Informacje z otwarcia ofert 2020-01-03 10:44 -

    Informacje o wynikach

    Nazwa części Data publikacji
    Informacja o wynikach dotyczy części: 3 2020-01-22 09:41
    Informacja o wynikach dotyczy części: 2 2020-01-22 09:41
    Informacja o wynikach dotyczy części: 1 2020-01-22 09:40

    Ogłoszenie o udzieleniu zamówienia

    Lista ogłoszeń Data publikacji
    Ogłoszenie o udzieleniu zamówienia 2020-03-02 12:15

    Klucz tooltipa:

    # PL:

    # EN:

    Wyszukiwarka

    Wyszukiwarka kodów

      Numer Nazwa