Dostawa mięsa oraz wyrobów wędliniarskich.
- Numer postępowania 165/DZZ/2019
- Typ postępowania Postępowanie PZP
- Tryb udzielania zamówienia Przetarg nieograniczony
Uwagi
Ogłoszenie
JEDZ
Jednolity europejski dokument zamówienia (ESPD) jest oświadczeniem własnym na temat kondycji finansowej, zdolności i kompetencji przedsiębiorstwa na potrzeby postępowania
o udzielenie zamówienia publicznego. Jest on dostępny we wszystkich językach UE i stosowany jako wstępny dowód spełnienia warunków wymaganych w procedurach udzielania
zamówień publicznych w całej UE.
Dzięki ESPD oferenci nie muszą już przedstawiać pełnej dokumentacji dowodowej i różnych formularzy stosowanych dotychczas w przetargach unijnych,
co oznacza znaczne uproszczenie dostępu do potencjalnych zamówień transgranicznych.
Od 18 kwietnia 2018 r. jednolity europejski dokument zamówienia jest przekazywany wyłącznie w formie elektronicznej.
Kliknij w przycisk "Uzupełnij JEDZ"
Dokumenty zamówienia
| Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | ||
|---|---|---|---|---|---|
| Dane kontaktowe | 2019-11-22 11:21 | - | |||
|
|
3.xls | Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia - Zadanie nr 1 | 2019-11-22 11:21 | 60 KB | |
|
|
3A.doc | Wymogi technologiczne - Zadanie nr 1 | 2019-11-22 11:21 | 341 KB | |
|
|
3B.1.doc | Wymogi technologiczne - Zadanie nr 2 | 2019-11-22 11:21 | 231 KB | |
|
|
3B.xls | Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia - Zadanie nr 2 | 2019-11-22 11:21 | 35 KB | |
|
|
3C.1.doc | Wymogi technologiczne - Zadanie nr 3 | 2019-11-22 11:21 | 165 KB | |
|
|
3C.xls | Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia - Zadanie nr 3 | 2019-11-22 11:21 | 31 KB | |
|
|
4.doc | Projekt umowy - Zadanie nr 1 | 2019-11-22 11:21 | 121 KB | |
|
|
4A.doc | Projekt umowy - Zadanie nr 2 i 3 | 2019-11-22 11:21 | 125 KB | |
|
|
SIWZ.doc | Specyfikacja istotnych warunków zamówienia | 2019-11-22 11:21 | 289 KB | |
|
|
ogłoszenie o zamówieniu.pdf | Ogłoszenie o zamówieniu | 2019-11-22 11:21 | 174 KB |
Informacja o kwocie na sfinansowanie zamówienia
| Numer części | Nazwa części | Wartość brutto zamówienia podstawowego | Data publikacji |
|---|---|---|---|
| 1 | Dostawa wyrobów wędliniarskich, konserw i przetworów z mięsa czerwonego. | 1 030 000,00 PLN | |
| 2 | Dostawa mięsa czerwonego, podrobów i tłuszczy zwierzęcych. | 885 000,00 PLN | |
| 3 | Dostawa mięsa drobiowego świeżego. | 535 000,00 PLN |
Dokumenty udostępnione
| Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | |
|---|---|---|---|---|
|
Informacja z otwarcia ofert | Informacje z otwarcia ofert | 2020-01-03 10:44 | - |
Informacje o wynikach
| Nazwa części | Data publikacji |
|---|---|
| Informacja o wynikach dotyczy części: 3 | 2020-01-22 09:41 |
| Informacja o wynikach dotyczy części: 2 | 2020-01-22 09:41 |
| Informacja o wynikach dotyczy części: 1 | 2020-01-22 09:40 |
Ogłoszenie o udzieleniu zamówienia
| Lista ogłoszeń | Data publikacji |
|---|---|
| Ogłoszenie o udzieleniu zamówienia | 2020-03-02 12:15 |
