Dostawa sprzętu gastronomicznego oraz wyposażenia dla stołówek wojskowych i restauracji
- Numer postępowania 76/DZZ/2020
- Typ postępowania Postępowanie PZP
- Tryb udzielania zamówienia Przetarg nieograniczony
Uwagi
Ogłoszenie
JEDZ
Jednolity europejski dokument zamówienia (ESPD) jest oświadczeniem własnym na temat kondycji finansowej, zdolności i kompetencji przedsiębiorstwa na potrzeby postępowania
o udzielenie zamówienia publicznego. Jest on dostępny we wszystkich językach UE i stosowany jako wstępny dowód spełnienia warunków wymaganych w procedurach udzielania
zamówień publicznych w całej UE.
Dzięki ESPD oferenci nie muszą już przedstawiać pełnej dokumentacji dowodowej i różnych formularzy stosowanych dotychczas w przetargach unijnych,
co oznacza znaczne uproszczenie dostępu do potencjalnych zamówień transgranicznych.
Od 18 kwietnia 2018 r. jednolity europejski dokument zamówienia jest przekazywany wyłącznie w formie elektronicznej.
Kliknij w przycisk "Uzupełnij JEDZ"
Pierwotne dokumenty zamówienia
Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | ||
---|---|---|---|---|---|
Dane kontaktowe | 2020-07-03 12:07 | - | |||
SIWZ.doc | Specyfikacja istotnych warunków zamówienia | 2020-07-03 12:07 | 0.29 MB | ||
Zał. 3.1 Zad. 1 Schemat zmywalni naczyń.pdf | Schemat zmywalni naczyń - Zadanie 1 | 2020-07-03 12:07 | 0.57 MB | ||
Zał. 5 Projekt umowy - Zad 1.doc | Projekt umowy dla zadania nr 1 | 2020-07-03 12:07 | 0.1 MB | ||
Zał. 5A - Projekt umowy - Zad 2.doc | Projekt umowy dla zadania nr 2 | 2020-07-03 12:07 | 0.11 MB | ||
Załącznik 3 SOPZ - zad. 1.xls | Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla zadania nr 1 | 2020-07-03 12:07 | 0.2 MB | ||
Załącznik 4 SOPZ - zad. 2.xls | Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla zadania nr 2 | 2020-07-03 12:07 | 0.03 MB | ||
Zał. 4.1 Opis techniczny - piec konwekcyjno-parowy.docx | Załącznik nr 4.1 Opis techniczny do Zadania 2 poz. piec konwekcyjno-parowy | 2020-07-03 12:07 | 0.01 MB | ||
Zał. 4.2 Zest. wyposażenia ciąg wydawczy Bufet.xlsx | Załącznik nr 4.2 Zestawienie wyposażenia ciagu wydawczego - Bufet | 2020-07-03 12:07 | 0.03 MB | ||
Zał. 4.3 Projekt ciągu wydawczego SW2.pdf | Załącznik nr 4.3.Projekt ciągu wydawczego Stołówki Wojskowej nr 2 | 2020-07-03 12:07 | 0.62 MB | ||
Zał. 4.4 Zest.wyposażenia ciągu wydawczego SW2.xlsx | Załącznik nr 4.4. Zestawienie wyposażenia ciągu wydawczego Stołówki Wojskowej nr 2 | 2020-07-03 12:07 | 0.02 MB | ||
Zał. 4.5 Projekt ciągu wydawniczego - Bufet.pdf | Załącznik 4.5 Zad. 2 Projekt ciągu wydawczego - Bufet | 2020-07-03 12:07 | 0.68 MB | ||
Zał. 4.6 Opis techniczny - szatkownica do warzyw.docx | Załącznik 4.6 do SIWZ - Opis techniczny do Zad. 2 poz. szatkownica | 2020-07-03 12:07 | 0.02 MB | ||
Ogłoszenie o zamówieniu.pdf | Ogłoszenie o zamówieniu | 2020-07-03 12:07 | 0.15 MB |
Zmiana dokumentów zamówienia
Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | ||
---|---|---|---|---|---|
W1Z1.pdf | Wyjaśnienie nr 1 i zmiana nr 1 treści SIWZ z dnia 29.07.2020r. | 2020-07-29 13:35 | 5.0 MB | ||
Załącznik 3 SOPZ - zad. 1 po zmianach z dnia 29.07.2020.xls | 2020-07-29 13:35 | 0.2 MB |
Informacja o kwocie na sfinansowanie zamówienia
Nazwa części | Wartość brutto | Data publikacji |
---|---|---|
Dostawa wyposażenia stołówek wojskowych i restauracji | 1 098 895,00 PLN | |
Dostawa pieców konwekcyjno-parowych, ciągów wydawczych oraz urządzeń gastronomicznych | 701 105,00 PLN |
Dokumenty udostępnione
Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | |
---|---|---|---|---|
Informacja z otwarcia ofert | Informacje z otwarcia ofert | 2020-08-11 10:26 | - |
Informacje o wynikach
Nazwa części | Data publikacji |
---|---|
Informacja o wynikach dotyczy części: 1, 2 | 2020-09-23 13:15 |