Dostawa sprzętu gastronomicznego oraz wyposażenia dla stołówek wojskowych i restauracji

  • Numer postępowania 76/DZZ/2020
  • Typ postępowania Postępowanie PZP
  • Tryb udzielania zamówienia Przetarg nieograniczony

    Uwagi

    Składanie wniosków / ofert w postępowaniach odbywa się w formie określonej w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia.

    Ogłoszenie

    Rodzaj zamówienia:
    Dostawy
    Szyfrowanie oferty:
    Tak
    Data składania wniosków/ofert/opracowań studialnych:
    2020-08-11 09:00
    Data otwarcia ofert/opracowań studialnych:
    2020-08-11 10:00
    Czy Zamawiający zamierza zastosować aukcję elektroniczną:
    Nie
    Publikacja w strefie publicznej:
    2020-07-03
    Termin zakończenia postępowania:
    2020-11-18
    Zaszyfrownanie (dodanie dokumentu lub zapisanie oferty)

    Nadaj dowolne, własne hasło, którym zostanie zaszyfrowana oferta oraz wszystkie załączone dokumenty.

    Uwaga! Zapamiętaj hasło - wymagane ono będzie przy ponownym złożeniu oferty oraz do jej podglądu.

    Jeżeli zapomniałeś hasła wycofaj i/lub usuń ofertę, co umożliwi Ci nadanie nowego hasła oraz ponowne wprowadzenie oferty do systemu.

    Tego hasła nie musisz podawać Zamawiającemu. Zamawiający do momentu otwarcia ofert nie ma wglądu do Twojej oferty.

    Opis:
    Wykonawca wypełnia JEDZ, tworząc dokument elektroniczny, korzystając z narzędzia ESPD. W przypadku wyboru tej opcji, Wykonawca nie musi załączać plików XML lub innych formatów. System automatycznie prześle wypełnione dane na Formularzu JEDZ do Platformy zakupowej Zamawiającego.
    Typ: *
    Załącznik: *

    Jednolity europejski dokument zamówienia (ESPD) jest oświadczeniem własnym na temat kondycji finansowej, zdolności i kompetencji przedsiębiorstwa na potrzeby postępowania
    o udzielenie zamówienia publicznego. Jest on dostępny we wszystkich językach UE i stosowany jako wstępny dowód spełnienia warunków wymaganych w procedurach udzielania
    zamówień publicznych w całej UE.

    Dzięki ESPD oferenci nie muszą już przedstawiać pełnej dokumentacji dowodowej i różnych formularzy stosowanych dotychczas w przetargach unijnych,
    co oznacza znaczne uproszczenie dostępu do potencjalnych zamówień transgranicznych.

    Od 18 kwietnia 2018 r. jednolity europejski dokument zamówienia jest przekazywany wyłącznie w formie elektronicznej. Kliknij w przycisk "Uzupełnij JEDZ"

    Pierwotne dokumenty zamówienia

    Nazwa Opis Data publikacji Rozmiar pliku
    Dane kontaktowe 2020-07-03 12:07 -
    icon SIWZ.doc Specyfikacja istotnych warunków zamówienia 2020-07-03 12:07 286 KB
    icon Zał. 3.1 Zad. 1 Schemat zmywalni naczyń.pdf Schemat zmywalni naczyń - Zadanie 1 2020-07-03 12:07 554 KB
    icon Zał. 5 Projekt umowy - Zad 1.doc Projekt umowy dla zadania nr 1 2020-07-03 12:07 100 KB
    icon Zał. 5A - Projekt umowy - Zad 2.doc Projekt umowy dla zadania nr 2 2020-07-03 12:07 103 KB
    icon Załącznik 3 SOPZ - zad. 1.xls Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla zadania nr 1 2020-07-03 12:07 195 KB
    icon Załącznik 4 SOPZ - zad. 2.xls Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla zadania nr 2 2020-07-03 12:07 34 KB
    icon Zał. 4.1 Opis techniczny - piec konwekcyjno-parowy.docx Załącznik nr 4.1 Opis techniczny do Zadania 2 poz. piec konwekcyjno-parowy 2020-07-03 12:07 14 KB
    icon Zał. 4.2 Zest. wyposażenia ciąg wydawczy Bufet.xlsx Załącznik nr 4.2 Zestawienie wyposażenia ciagu wydawczego - Bufet 2020-07-03 12:07 30 KB
    icon Zał. 4.3 Projekt ciągu wydawczego SW2.pdf Załącznik nr 4.3.Projekt ciągu wydawczego Stołówki Wojskowej nr 2 2020-07-03 12:07 610 KB
    icon Zał. 4.4 Zest.wyposażenia ciągu wydawczego SW2.xlsx Załącznik nr 4.4. Zestawienie wyposażenia ciągu wydawczego Stołówki Wojskowej nr 2 2020-07-03 12:07 20 KB
    icon Zał. 4.5 Projekt ciągu wydawniczego - Bufet.pdf Załącznik 4.5 Zad. 2 Projekt ciągu wydawczego - Bufet 2020-07-03 12:07 661 KB
    icon Zał. 4.6 Opis techniczny - szatkownica do warzyw.docx Załącznik 4.6 do SIWZ - Opis techniczny do Zad. 2 poz. szatkownica 2020-07-03 12:07 16 KB
    icon Ogłoszenie o zamówieniu.pdf Ogłoszenie o zamówieniu 2020-07-03 12:07 150 KB

    Zmiana dokumentów zamówienia

    Nazwa Opis Data publikacji Rozmiar pliku
    icon W1Z1.pdf Wyjaśnienie nr 1 i zmiana nr 1 treści SIWZ z dnia 29.07.2020r. 2020-07-29 13:35 4.77 MB
    icon Załącznik 3 SOPZ - zad. 1 po zmianach z dnia 29.07.2020.xls 2020-07-29 13:35 196 KB

    Informacja o kwocie na sfinansowanie zamówienia

    Numer części Nazwa części Wartość brutto Data publikacji
    1 Dostawa wyposażenia stołówek wojskowych i restauracji 1 098 895,00 PLN
    2 Dostawa pieców konwekcyjno-parowych, ciągów wydawczych oraz urządzeń gastronomicznych 701 105,00 PLN

    Dokumenty udostępnione

    Nazwa Opis Data publikacji Rozmiar pliku
    W górę
    icon Informacja z otwarcia ofert.rtf 2020-08-11 10:26 78 KB

    Informacje o wynikach

    Nazwa części Data publikacji
    Informacja o wynikach dotyczy części: 1, 2 2020-09-23 13:15

    Klucz tooltipa:

    # PL:

    # EN:

    Wyszukiwarka

    Wyszukiwarka kodów

      Numer Nazwa